Menu

Tarjonta

Alla näet nykyisen kanavavalikoimamme. Jos haluat tutustua elokuviin, sarjoihin, dokumentteihin ja moniin muihin nimikkeisiin, voit pyytää ilmaista kokeilujaksoa tai ostaa kuukauden, sillä luettelossa on yli 100 000 nimikettä, joita ei voi näyttää tässä. Huomaa, että tulevaisuudessa esitettävät tapahtumat eivät sisälly näihin luetteloihin. Vähän ennen tietyn tapahtuman alkua väliaikainen kanava ilmestyy luetteloihin.


↓Mobiilikäyttäjille!↓

Odota n. 1-2 minuuttia, kunnes luettelo on latautunut. Se voi kestää hetken, koska se on erittäin suuri. Paina sitten suurennuslasia kanavaluettelon alareunassa hakeaksesi maiden välillä. Oletuksena näet tällä hetkellä Suomen kanavaluettelon

Meidän kanavat

Meidän paketti

SuomalainenIPTV
Kaikki maailman kanavat + kaikki urheilulajit, mukaan lukien PPV-tapahtumat.
Valitse ajanjakso
  • 1H TESTI - €0
  • 1 KUUKAUSI - [IPTVPANEL24Exchange to="SEK" from="EUR" amount="249"]
  • 3 KUUKAUTTA - [IPTVPANEL24Exchange to="SEK" from="EUR" amount="549"]
  • 6 KUUKAUTTA - [IPTVPANEL24Exchange to="SEK" from="EUR" amount="849"]
  • 12 KUUKAUTTA - [IPTVPANEL24Exchange to="SEK" from="EUR" amount="1399"]

Tarjoamme kaikki kanavat, elokuvat, sarjat, dokumentit ja PPV-tapahtumat, joita voit kuvitella. Alla näet kanavapakettimme, ja jos jatkat vierittämistä, näet luettelon kanavistamme ja lopuksi sivun alareunassa muut nimikkeet, kuten elokuvat, sarjat jne.

Kaikissa paketeissamme on sama tuotevalikoima, ainoa ero on aika, jonka saat kaiken käyttöösi.

Jos haluat nähdä elokuva- ja sarjavalikoimamme, sinun täytyy kokeilla palvelua, sillä nämä luettelot ovat aivan liian laajoja näytettäväksi verkkosivuillamme.