Menu

Miksi valita Suomalainen IPTV?

Miksi valita Suomalainen IPTV?

Meillä on yksi parhaista kokonaiskäyttöajoista. Mitä se tarkoittaa? Tämä tarkoittaa, että olemme yksi IPTV-palveluntarjoajista, jonka palvelussa on vähiten keskeytyksiä. Keskeytykset eivät ole koskaan 100-prosenttisesti vältettävissä, ei edes suurilla virallisilla TV-palveluntarjoajilla.

Keskeytysten minimoimiseksi on kuitenkin useita keinoja. Yksi keino on pitää yllä useampia ja vahvempia palvelimia varmuuskopioina käyttökatkosten varalta. Jos yksi palvelin kaatuu, toinen palvelin voi korvata sen. Tämä on yksi suosituimmista tavoista estää keskeytyksiä. Palvelimien ostaminen kaksi kertaa enemmän kuin oikeasti tarvitaan maksaa kuitenkin paljon. Tästä syystä monet tavarantoimittajat eivät tee näin, mikä heikentää laatua.

Toinen tapa on investoida kalliimpiin ja vakaampiin palvelimiin, jotka pystyvät käsittelemään enemmän liikennettä. Nämä ovat paljon kalliimpia kuin tavalliset, yksinkertaisemmat versiot palvelimista, jotka pystyvät käsittelemään perusasioita, kuten pientä liikennemäärää, pientä tallennustilaa jne.

Ollaksemme yksi markkinoiden parhaista toimittajista olemme päättäneet investoida molempiin ratkaisuihin, ja tämä on myös yksi tärkeimmistä syistä siihen, että olemme kalliimpia kuin monet muut. IPTV-maailmassa sanonta ”saat sen, mistä maksat” todella pätee. Olemme selvästi muita halvempia palveluita parempia sekä tarjonnan että vakauden suhteen. Jos haluat maksaa €20 tai €150 verrattuna, voit tehdä niin, mutta silloin sinun on varauduttava siihen, että keskeytyksiä on vähintään kolme kertaa enemmän ja tarjonta ja laatu ovat kolme kertaa heikompia. Epäiletkö väitteitämme? Voit vapaasti kokeilla meitä 1 tunnin ajan tai koko kuukauden hintaan [IPTVPANEL24Exchange to=”SEK” from=”EUR” amount=”249″].

omenatuotteet-iptv

Noin 8760 tunnin (365 päivän) aikana palvelumme oli poissa käytöstä yhteensä noin 21 tuntia, mikä antaa meille noin 99,99 %:n kokonaiskäytettävyyden.

Tämä on enemmän kuin joillakin Ruotsin virallisilla TV-palveluntarjoajilla. Tämä johtuu siitä, että palvelimemme ovat hajallaan eri puolilla maailmaa ja yleensä useissa eri kopioissa.

Esimerkiksi palvelimen käytettävyysaika voi olla 30 päivää. Tämä tarkoittaa, että palvelin on ollut toiminnassa 30 peräkkäistä päivää. Jos palvelin yhtäkkiä sammuu, käyttöaika alkaa uudelleen. Jos palvelin on päällä 10 päivää keskeytyksen jälkeen, uusi käytettävyysaika on 10 päivää. Jos katkos kesti yhden päivän, tämä tarkoittaa, että palvelimen kokonaiskäyttöaika oli 39 päivää (30-1+10=39).

Voimme ylpeänä sanoa, että olemme yksi kolmesta IPTV-palveluntarjoajasta maailmassa, joiden langattomien IPTV-kanavien käyttöaika on korkein.

Olemme SvenskIPTV.comin jälleenmyyjä.

Premium-kanavat SwedishIPTV