Menu

FAQ

FAQ

Mikä IPTV on paras?

Tämä on tietenkin kysymys, johon on vastattava täysin puolueettomasti. Tietenkin haluamme sanoa, että olemme parhaita. On kuitenkin olemassa verkkosivusto, jossa on lueteltu kaikki parhaat IPTV-palveluntarjoajat. Napsauta yllä olevaa otsikkoa päästäksesi artikkeliin ja verkkosivustolle.

Miten IPTV toimii?

Aloitat ostamalla meiltä pääsyn Pohjoismaiden parhaalle palvelimelle. Loput otamme jälkikäteen! 🙂

Mitä IPTV on?

IPTV on televisiolähetyksiä internetin kautta. Aiemmin televisiota katsottiin kaapelitelevisioverkon kautta.

Miten IPTV liitetään?

Näin saat kanavat käyttöön kotilaitteellasi.

Miten saada tekstiä IPTV:hen?

Suurin osa valikoimastamme on tekstitetty. Valitettavasti kaikki kanavat eivät tarjoa tekstiä.

Mitä IPTV tarkoittaa?

IPTV on lyhenne sanoista Internet Protocol Television.

Kuinka paljon IPTV maksaa?

IPTV-tilausten tai pikemminkin kanavapakettien hinnat vaihtelevat suuresti. Hintamme on 1300kr/vuosi.

Mitä IPTV edellyttää?

IPTV:n katsomiseen tarvitset vain IPTV-boksin, älytelevision tai muun laitteen, joka voi muodostaa yhteyden internetiin ja muuntaa M3U-linkit kuviksi, ja/tai portaalin, jonka kautta voit muodostaa yhteyden palvelimellemme.

Mikä on IPTV-boksi?

IPTV-boksi on pieni vekotin, joka on juuri sitä, miltä se kuulostaa. Se on pieni laatikko, jota käytetään internet-signaalien muuntamiseen televisiokuvaksi.

Kuinka nopea laajakaista tarvitaan IPTV:tä varten?

Laajakaistan nopeudella ei ole niin suurta merkitystä, kunhan sen latausnopeus on yli 30mbit/s. Tärkeintä on vasteaika tai Ping, kuten sitä myös kutsutaan. Mitä korkeampi se on, sitä huonompi se on. Ihannetapauksessa haluat, että vasteaika on enintään 10 ms.

Miten Smart IPTV toimii?

Smart IPTV on sovellus, jota emme valitettavasti enää suosittele. Jos haluat vielä tietää, miten se toimii, näet sen tämän sivun alareunassa. IPTV ja älytelevisio.

Mikä IPTV pitäisi valita?

Tietenkin haluamme, että valitset meidät. Mutta jos jätämme oman etumme syrjään, sinun pitäisi ajatella seuraavaa. Mitä minä etsin? Skandinaaviset kanavat vai Aasian ja Lähi-idän kanavat?

Riippuen siitä, mikä on vastauksesi, sinun on valittava toimittajasi tämän vastauksen mukaan. IPTV-palvelut ovat hyviä, sillä useimmat niistä tarjoavat sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Mutta ei kaikessa.

Voinko katsella useilla laitteilla?

Kyllä voit. Et voi kuitenkaan katsella useampaa kuin yhtä (1) laitetta kerrallaan, ellet tee kaksois- tai kolmoistilausta.

Onko tämä laillista?

Tämä kysymys nousee usein esiin. IPTV:n osalta tämä on hieman harmaa alue. Kanavien myyminen on laitonta, mutta ei ole laitonta, että sinä asiakkaana voit suoratoistaa toisessa maassa dekoodattuja kanavia.

Toisin sanoen kanavien purkaminen kotona on laitonta. Yksikään asiakkaistamme ei kuitenkaan tee niin, koska dekoodaus tehdään ulkomailla maissa, joissa se on laillista. Sieltä se lähetetään meille Ruotsiin.

Miten teillä on niin monta kanavaa?

Kanavamme tulevat suurilta toimittajilta ympäri maailmaa. Tämä tekee siitä noin 10 kertaa halvemman loppuasiakkaalle. Toisin sanoen suuret lähetystoiminnan harjoittajat olisivat voineet alentaa kustannuksiaan noin 6-7-kertaisesti ja saada silti hyvän voiton.

Ongelmana on, että suuret yritykset asettavat suuret voitot asiakkaidensa edelle.

EPG näyttää virheitä!

EPG saattaa joskus näyttää virheitä. Näin tapahtuu kuitenkin hyvin harvoin, ja jos EPG näyttää virheitä, se johtuu joko siitä, että sinun on käynnistettävä laite uudelleen, ladattava kanavat uudelleen tai päivitettävä EPG. Päivitä EPG:si käyttämäsi sovelluksen asetuksista.

Virheilmoitus (Stream error, No data found/0 Channels found)

Tämä virheilmoitus näkyy GSE Smart IPTV -sovelluksessa, kun sovellus ei pysty muodostamaan yhteyttä palvelimiin. Noin 90 prosentissa tapauksista se riippuu laatikostasi tai internet-yhteydestäsi. Tämä ongelma ratkeaa 9:ssä tapauksessa 10:stä irrottamalla virtajohto laatikosta ja kytkemällä se sitten takaisin. Jos ongelma ei ratkea, sinun on tehtävä toiminnallinen testi. Toimintatesti löytyy täältä.

Miksi en voi testata useita kertoja ilmaiseksi?

Olemme ajoittain hyvin kiireisiä. Asiakastukemme on lähes aina kuormittunut asiakkaiden esittämistä kysymyksistä ja huolenaiheista. Haluamme asettaa nykyiset asiakkaamme etusijalle. Kun potentiaalinen asiakas haluaa testata kanaviamme, autamme mielellämme. Teemme tämän maksutta ja annamme asianomaiselle henkilölle mahdollisuuden käyttää palveluitamme maksutta. Teemme tämän tietysti, mutta vain kerran.

Miksi minun on maksettava lisätestauksesta?

Kuten edellä mainittiin, olemme ajoittain hyvin kiireisiä. Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden kokeilla ihanaa palveluamme. Kuten kaikessa muussakin elämässä, mikään ei ole ilmaista. Palvelumme testaaminen voi olla lyhyen aikaa ilmaista, mutta sen jälkeen palvelumme maksaa. Jos potentiaalinen asiakas ei halua maksaa pientä summaa testatakseen kanavia tarkemmin, emme pidä häntä vakavasti otettavana asiakkaana. Kun otetaan huomioon, että säästät kauttamme tuhansia puntia, on hyvin outoa, jos et ole valmis maksamaan pientä summaa tästä mahdollisuudesta.

Miksi tekstitystä ei ole?

Pyrimme aina tarjoamaan parasta. Etsimme jatkuvasti uutta tarjontaa. Joskus ei ole mahdollista saada kaikkia kanavia tekstityksen kanssa. Siksi kaikilla kanavilla ei ole tekstitystä. Et voi myöskään lisätä sitä vielä itse.

Miksi kanavani hakkeroituvat?

Yli 9 tapauksessa 10:stä kanavien hakkerointi johtuu internetistäsi. Toisissa tapauksissa vika voi olla meissä itsessämme. Suorita toiminnallinen testi. Jos kanavat toimivat hyvin, kun suoritat toiminnallisen testin, vika on kotilaitteistossasi.

Miksi minulla ei ole ohjelmaopasta (EPG)?

Kun testaat kanaviamme 1-24 tunnin ajan, lähetämme sinulle usein lyhennetyn linkin. Tämän linkin avulla EPG-toiminto valitettavasti katoaa. On kuitenkin paljon helpompaa kirjoittaa linkki. Jos sait tavallisen linkin, mutta EPG ei toimi, sinun pitäisi päivittää EPG siinä sovelluksessa, josta katsot kanavia. Jos tämä ei toimi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.