Menu

Säännöt ja ehdot

Säännöt ja ehdot

Lue nämä säännöt huolellisesti väärinkäsitysten, tyytymättömyyden ja muiden teknisten ongelmien välttämiseksi.

HUOMIO! Emme tee palautuksia. Aloita tunnilla (€0) ja jatka sitten kuukaudella (€[convert number=249 from=”sek” to=”eur”]), jos olet epävarma palvelustamme!

Tiliä kohti saa olla vain yksi yhteys, ellet ole tilannut kaksoispaketteja. Et voi käyttää tiliäsi useilla laitteilla samanaikaisesti, edes samassa taloudessa. Jos teet niin, olet vaarassa tulla hyllytetyksi, eikä tätä sääntöä rikottuasi saa hyvitystä.

Sitä voidaan käyttää useilla laitteilla, kunhan sitä ei koskaan käytetä samanaikaisesti. Kielletään tilisi jakaminen ystävien, perheenjäsenten jne. kanssa.
Olet vastuussa siitä, että tilisi ei joudu vääriin käsiin.

  • Liian nopea hyppely IP-osoitteiden välillä on kielletty, koska sitä ei pidetä normaalina käyttönä.
  • Kanaviemme rajoittaminen on täysin kiellettyä.
  • Kanavan nauhoittaminen toisen kanavan katselun aikana on kielletty, koska se käyttää kaksinkertaista kaistanleveyttä ja aiheuttaa meille täsmälleen samanlaista vahinkoa kuin jos katsoisit kahta laitetta samaan aikaan.

Jos näitä sääntöjä ei noudateta, on suuri vaara, että sinut hyllytetään, sillä meillä on käytössä järjestelmät, jotka havaitsevat tällaisen käyttäytymisen.

Säännöt

Kun teet ostoksia kanssamme, annat meille tiettyjä henkilötietoja. Lisäksi joitakin tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, syntyy, kun käytät palveluitamme ja tuotteitamme. Alla kuvaamme, miten käytämme, säilytämme ja muutoin käsittelemme tietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Asiakastiedot: Asiakastiedot ovat tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä maksutiedot ja tiedot siitä, mitä kanavapaketteja ja/tai digisovittimia sinulla on. Saatamme kerätä näitä tietoja joissakin tapauksissa, mutta käytämme niitä vain auttaaksemme sinua tukikeskuksessa tai tehdessäsi meille tilauksen. Kun olemme valmiita ostoksesi/tapauksesi kanssa, kaikki poistetaan sinun ja meidän turvallisuutemme vuoksi. Sinun ei tarvitse antaa muita todellisia tietoja kuin sähköpostiosoitteesi ja MAC-osoitteesi.

HUOMIO! Emme koskaan pääse käsiksi arkaluonteisiin tietoihin, kuten pankkikorttitietoihin tai pankkitilitietoihin, sillä niitä käsittelevät kolmannet osapuolet.

Emme koskaan säilytä henkilötietoja pidempään kuin on tarpeen. Keräämiämme ja tuottamiamme tietoja, kun käytät palveluitamme ja tuotteitamme, käsitellään eri tarkoituksiin. Siksi niitä säilytetään myös eri pituisia aikoja niiden käyttötarkoituksen ja lakisääteisten velvoitteidemme mukaan.

  • Jollei jäljempänä toisin mainita, säilytämme suurimman osan asiakastiedoistasi niin kauan kuin olet asiakas. Kun sopimuksemme on päättynyt, ne poistetaan enintään 4 viikon kuluttua.
  • Tukitapausten tapaushistoria poistetaan enintään 12 viikon kuluttua yhteydenotosta.
  • Säilytämme tietoja enintään 3 kuukautta, jotta voimme korjata tilaamasi palvelun mahdolliset virheet ja parantaa palvelun toimivuutta.
  • Jotta voimme hallinnoida ja tarjota sinulle houkuttelevia palvelutarjouksia sekä tehdä markkina- ja asiakasanalyysejä, palveluidemme käyttöä koskevia tietoja säilytetään enintään 3-6 kuukautta käsittelyn alkamisesta.
  • Internet-petosten aiheuttamien vahinkojen rajoittamiseksi ja haittaohjelmien (virukset, troijalaiset jne.) leviämisen estämiseksi tallennamme joissakin tapauksissa IP-osoitteet 2 viikoksi.

Kenelle tietoja luovutetaan?

Emme koskaan luovuta tietoja viranomaisille, kuten poliisille, veroviranomaisille jne. Emme luovuta tai myy tietojasi muille operaattoreille ja yrityksille markkinoilla, kuten monet muut IPTV-palveluntarjoajat tekevät. Asetamme asiakkaamme etusijalle ja arvostamme heitä eniten vakauden ja toimitusten mukaan. Asiakkaana sinun ei tarvitse koskaan huolehtia palvelumme sulkemisesta, yksityisten tietojesi myynnistä ja/tai tietojen luovuttamisesta viranomaisille ja/tai kunnille. Älkää unohtako, että ilman teitä emme voi olla olemassa!