Menu

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

 

Kun teet ostoksia kanssamme, annat meille tiettyjä henkilötietoja. Lisäksi joitakin tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, syntyy, kun käytät palveluitamme ja tuotteitamme. Alla kuvaamme, miten käytämme, säilytämme ja muutoin käsittelemme tietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on.

 

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Asiakastiedot: Asiakastiedot ovat tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä maksutiedot ja tiedot siitä, mitä kanavapaketteja ja/tai digisovittimia sinulla on. Saatamme kerätä näitä tietoja joissakin tapauksissa, mutta käytämme niitä vain auttaaksemme sinua tukikeskuksessa tai tehdessäsi meille tilauksen. Kun olemme valmiita ostoksesi/tapauksesi kanssa, kaikki poistetaan sinun ja meidän turvallisuutemme vuoksi. Sinun ei tarvitse antaa muita todellisia tietoja kuin puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja MAC-osoitteesi.

Nykyisten tietosuojasääntöjen mukaan henkilötietoja voidaan kerätä vain ”erityisiä, nimenomaisia ja laillisia tarkoituksia” varten. Sen jälkeen henkilötietoja ei voida käsitellä tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa. Lisäksi henkilötietojen käsittelyä on tuettava tietosuojalainsäädännöllä, jota kutsutaan oikeusperustaksi.

Jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme ja tuotteitamme, meidän on käsiteltävä ja hallinnoitava joitakin henkilötietojasi. Alla on esimerkkejä tarkoituksista, joita varten käsittelemme henkilötietojasi, ja oikeusperuste, jonka perusteella käsittelemme niitä.
Jotkin käsittelyt saattavat edellyttää suostumuksen oikeusperustaa. Tällaisissa tapauksissa saamme suostumuksesi kyseiseen käsittelyyn ennen käsittelyn aloittamista.

 

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä

Käsittelemme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen, jotta voimme tunnistaa sinut asiakkaaksemme tai käyttäjäksi, jotta voimme täyttää kanssasi tekemämme sopimuksen palvelujen ja tuotteiden toimittamisesta – esimerkiksi varmistaaksemme palveluidemme toiminnan ja tuen sekä yhdistää puhelun tai sähköpostin vastaanottajalle. Käsittelemme henkilötietojasi myös palveluiden hallinnointia ja laskutusta varten, valitusten ja reklamaatioiden käsittelyä varten, auttaaksemme sinua palvelua tai tuotetta koskevissa kysymyksissä, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, ja muutoin käyttääksemme oikeuksiamme ja täyttääksemme kanssasi tekemämme sopimuksen mukaiset velvollisuutemme.

Edellä kuvattu käsittely on yleensä tarpeen, jotta voimme tarjota palveluja. Jos emme voi suorittaa tällaista käsittelyä, emme ehkä pysty tarjoamaan palveluja. Jokainen tapaus on yksilöllinen ja riippuu asiakkaan tarpeista. Jos olet epävarma, ota meihin yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietoja muun kanssasi tapahtuvan viestinnän yhteydessä, esimerkiksi toimittaaksemme sinulle palvelutietoja ja päivityksiä palveluihin, jotta voimme optimoida palvelun suorituskyvyn. Käsittelemme henkilötietoja myös silloin, kun olemme sinuun yhteydessä palveluitamme koskevissa asioissa. Kun kirjoitat asiakaspalveluumme, tekstejä voidaan analysoida palvelumme parantamiseksi.

Tämän käsittelyn oikeutetut etumme ovat pitää sinut asiakkaana ajan tasalla palveluistamme ja niiden saatavuudesta sekä kouluttaa henkilöstöä, parantaa vastauksiamme ja toimintatapojamme. Jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tätä tarkoitusta varten voimme käyttää asiakastietojasi, kuten nimeäsi, asiakasnumeroasi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi, käyttämäsi palvelun tyyppiä ja sitä, onko palvelua käytetty.

Emme koskaan säilytä henkilötietoja pidempään kuin on tarpeen. Keräämiämme ja tuottamiamme tietoja, kun käytät palveluitamme ja tuotteitamme, käsitellään eri tarkoituksiin. Siksi niitä säilytetään myös eri pituisia aikoja niiden käyttötarkoituksen ja lakisääteisten velvoitteidemme mukaan.

  • Ellei jäljempänä toisin mainita, säilytämme suurimman osan asiakastiedoistasi niin kauan kuin olet asiakas. Kun sopimuksemme on päättynyt, ne poistetaan enintään 4 viikon kuluttua.
  • Tukitapausten tapaushistoria poistetaan enintään 12 viikon kuluttua yhteydenotosta.
  • Säilytämme tietoja enintään 3 kuukautta, jotta voimme korjata tilaamasi palvelun mahdolliset virheet ja parantaa palvelun toimivuutta.
  • Jotta voimme hallinnoida ja tarjota sinulle houkuttelevia palvelutarjouksia sekä tehdä markkina- ja asiakasanalyysejä, palveluidemme käyttöä koskevia tietoja säilytetään enintään 3-6 kuukautta käsittelyn alkamisesta.
  • Internet-petosten aiheuttamien vahinkojen rajoittamiseksi ja haittaohjelmien (virukset, troijalaiset jne.) leviämisen estämiseksi tallennamme joissakin tapauksissa IP-osoitteet 2 viikoksi.

Kenelle tietoja luovutetaan?

Emme koskaan luovuta tietoja viranomaisille, kuten poliisille, veroviranomaisille jne. Emme luovuta tai myy tietojasi muille operaattoreille ja yrityksille markkinoilla, kuten monet muut IPTV-palveluntarjoajat tekevät. Asetamme asiakkaamme etusijalle ja arvostamme heitä eniten vakauden ja toimitusten mukaan. Asiakkaana sinun ei tarvitse koskaan huolehtia palvelumme sulkemisesta, yksityisten tietojesi myynnistä ja/tai tietojen luovuttamisesta viranomaisille ja/tai kunnille.

Palvelumme käyttöä koskevat säännöt

 

Lue nämä säännöt huolellisesti väärinkäsitysten, tyytymättömyyden ja muiden teknisten ongelmien välttämiseksi.

Vain yksi yhteys tiliä kohti on sallittu, ellei sinulla ole kaksos-/sisarliittymää. Et voi käyttää tiliäsi useilla laitteilla samanaikaisesti, edes samassa taloudessa. Jos teet niin, olet vaarassa tulla hyllytetyksi, eikä tätä sääntöä rikottuasi saa hyvitystä.

Sitä voidaan käyttää useilla laitteilla, kunhan sitä ei koskaan käytetä samanaikaisesti. Kielletään tilisi jakaminen ystävien, perheenjäsenten jne. kanssa.
Olet vastuussa siitä, että tilisi ei joudu vääriin käsiin.
  • Liian nopea hyppely IP-osoitteiden välillä on kielletty, koska sitä ei pidetä normaalina käyttönä.
  • Kanaviemme rajoittaminen on täysin kiellettyä.
  • Kanavan nauhoittaminen toisen kanavan katselun aikana on kielletty, koska se käyttää kaksinkertaista kaistanleveyttä ja aiheuttaa meille täsmälleen samanlaista vahinkoa kuin jos katsoisit kahta laitetta samaan aikaan.
  • Älä käytä VPN:ää, sillä olemme laittaneet useimmat VPN-IP-osoitteet mustalle listalle väärinkäytösten vuoksi. Jos päätät käyttää VPN:ää, olet itse vastuussa siitä, emmekä voi auttaa sinua, jos tilisi keskeytetään väärinkäytön vuoksi.

Jos näitä sääntöjä ei noudateta, on suuri vaara, että sinut hyllytetään, sillä meillä on käytössä järjestelmät, jotka havaitsevat tällaisen käyttäytymisen. Jousitus on yleensä automaattinen. Älä ota meihin yhteyttä, jos olet itse tietoinen ongelmasta, sillä emme missään tapauksessa palauta sinulle rahojasi.

Jos sinä asiakkaana noudatat kaikkia sääntöjä ja käytät palvelua niin kuin se on tarkoitettu käytettäväksi, takaamme, että teemme jatkossakin parhaamme varmistaaksemme, että sinä asiakkaana voit nauttia kanavistasi täysimääräisesti! 🙂